Segueix-nos a les xarxes socials:

Dos detinguts a Múrcia per fabricació il·legal d'explosius relacionats amb el taller desmantellat a Montmajor

La policia va intervenir gairebé mitja tona de precursors d'explosius al municipi del Berguedà el passat mes de març

Dos detinguts a Múrcia per fabricació il·legal d'explosius relacionats amb el taller desmantellat a MontmajorGuàrdia Civil

La Guàrdia Civil ha detingut dos homes a la Regió de Múrcia per fabricació il·legal d'explosius. El Centre d'Intel·ligència contra el Terrorisme i el Crim Organitzat va alertar la policia que dos residents a diferents localitats de Múrcia havien adquirit substàncies precursores d'explosius. S'ha descartat la vinculació amb organitzacions terroristes. Una de les actuacions policials de l'operació es va produir a Montmajor, aquest mes de març, on es va desmantellar un taller clandestí de fabricació d'explosius. Segons la policia, va ser la major intervenció de precursors d'explosius feta mai a l'Estat. S'hi va intervenir gairebé mitja tona d'aquestes substàncies.

En el cas dels dos detinguts a Múrcia, se'ls ha intervingut 700 grams de pólvora de fabricació artesanal, 15,5 kg de substàncies precursores i altres productes químics utilitzats per a la fabricació il·legal d'explosius; restes d'un artefacte explosiu tipus 'bomba de tub' ja explotat; material de laboratori professional per a la síntesi i destil·lació de mescles químiques; i material electrònic per a l'elaboració de sistemes d'ignició a distància d'artefactes explosius.

Prem per veure més contingut per a tu