Segueix-nos a les xarxes socials:

'Volen' 800 euros en bitllets en una carretera

Una dona s'oblida una bossa oberta al capó d'un cotxe amb dos sobres carregats de diners

'Volen' 800 euros en bitllets en una carretera

Es va deixar la bossa oblidada sobre el capó i van volar 800 euros en bitllets. Va passar a l'AP-9 (Autopista de l'Atlàntic, Galícia), a l'altura de Narón (La Corunya). Una patrulla de Trànsit de la Guàrdia Civil de Ferrol va ajudar una dona a recuperar part dels diners perduts que van localitzar en una claveguera a la mitjana de la via. Una altra part la va trobar el marit de la senyora.

La patrulla va observar un vehicle aturat al voral de l'autopista i una dona al seu costat visiblement nerviosa. En apropar-se els agents, els va comunicar que se li havia quedat la bossa de mà a sobre del capó del vehicle i que possiblement li havia caigut. Va dir que al seu interior portava dos mòbils i dos sobres amb una quantitat significativa de diners i que el seu marit, que també es trobava a la zona, ja havia recuperat 180 euros.

Els guàrdies civils de servei van iniciar la recerca per la zona i van trobar una important quantitat de bitllets a la mitjana de la via, en una claveguera amb reixes, així com el DNI de l'afectada. Amb un pal, els agents van aconseguir recuperar tots els diners.

Prem per veure més contingut per a tu