Segueix-nos a les xarxes socials:

Un policia nacional armat s'atrinxera en uns jutjats de Saragossa

L'home ha entrat a les dependències de La Almunia de Doña Godina assegurant que es volia suïcidar

Un policia nacional armat s'atrinxera en uns jutjats de SaragossaArxiu

Els jutjats de La Almunia de Doña Godina (Saragossa) han estat desallotjats després que un policia nacional i possiblement armat amb una pistola, hagi entrat a l'interior, segons han informat a Efe fonts de la Guàrdia Civil.

L'home ha entrat a l'edifici passades les 12.30 hores i la zona segueix acordonada i custodiada per agents de l'institut armat i també per membres de la Policia Nacional.

Fonts veïnals que es trobaven a la zona han assenyalat a Efe que l'home ha anunciat que tenia la intenció de suïcidar-se i ha demanat a totes les persones que es trobaven al seu interior que sortissin de l'edifici.

Per motius de seguretat, també s'ha desallotjat un col·legi proper als jutjats. A la zona s'ha desplaçat un negociador de la Guàrdia Civil especialitzat en situacions similars amb la missió d'aconseguir que aquesta persona deposi la seva actitud i convèncer-lo que es lliuri.

Les mateixes fonts han insistit que la zona roman acordonada i que no hi ha cap risc per a les persones en no estar autoritzat el trànsit pels voltants de l'immoble.

Prem per veure més contingut per a tu