Segueix-nos a les xarxes socials:

El Rei de la Rajola ofereix una atenció àgil i de qualitat als seus clients

El Rei de la Rajola ofereix una atenció àgil i de qualitat als seus clients

Parlar del Rei de la Rajola és fer-ho d’una empresa nascuda a casa i que ha superat fronteres amb la seva manera de comercialitzar, fins al punt que ja exporta a onze països diferents. A part de les rajoles i els paviments, que són el plat fort de la casa, l’empresa fabrica mobles de bany, barbacoes i forns fets a mà. “Oferim productes exclusius que elaborem nosaltres mateixos que ens permeten donar un marge per tal que la relació qualitat-preu sigui imbatible”, explica Toni Ros, fundador i gerent del Rei de la rajola.

Des de fa trenta anys aquesta empresa es manté com un referent del sector gràcies a la confiança que rep per part dels seus clients i la seva vocació de servei que fan créixer el negoci cada dia fruit d’aquesta filosofia. El Rei de la Rajola és avui present a tres municipis catalans: Medinyà, Palafolls i a Biure d’Empordà.

Àmplia oferta de productes

La seva especialitat és treballar amb grans volums d’existències de rajoles, amb 440 models propis en estoc en una oferta global que arriba als 25.000 models exposats en els seus establiments i 400.000 metres quadrats en estoc. D’aquesta manera, i gràcies a l’exportació, l’empresa aconsegueix uns preus únics al sector. "Oferim un bon servei, ràpid i un assortit molt ampli de productes", destaca Ros. A les seves botigues, tenen més de 2.000 metres quadrats de sala d’exposicions amb àmplies zones on presenten rajoles assequibles, gres, sanitaris, banyeres i plats de dutxa, terres, parets, accessoris, aixetes, barbacoes i forns, entre altres articles.

Respecte a l’Alt Empordà el febrer de 2021 el Rei de la Rajola va obrir un espai d’exposició a Biure, davant la creuera de Darnius, amb 300 metres quadrats d’exposició i 10.000 metres quadrats de magatzem on podràs trobar una àmplia gamma de productes.

Prem per veure més contingut per a tu