Caprabo, marca de supermercats líder a Catalunya, ha obert un nou supermercat a Figueres. La nova franquícia, situada al carrer Méndez Núñez 50, a la cruïlla amb els carrers Sant Antoni i Fortià, dona ocupació a sis persones i té una superfície comercial de 299 m2. La botiga disposa d’un ampli horari d’obertura, tots els dies de la setmana, de nou del matí a deu del vespre.

Amb aquesta obertura, Caprabo suma dos supermercats a Figueres i un total de 29 a la província de Girona. La companyia avança així en el seu pla d’expansió i augmenta la seva presència a zones estratègiques i a algunes poblacions a les quals no estava present.

Fins al dia d’avui, al llarg d’aquest exercici, Caprabo ha obert 16 supermercats nous a 13 poblacions de les quatre províncies catalanes i Andorra.

Els nous supermercats de Caprabo són de nova generació i es caracteritzen per recuperar els valors tradicionals del comerç de proximitat. Realitzen una clara aposta per la salut, els productes frescos i de proximitat, la varietat d’assortiment, l’estalvi personalitzat i la innovació. La qualitat té al supermercat de nova generació una perspectiva transversal, és a dir des de l’atenció al client, els productes, els serveis de valor afegit, el desenvolupament de les noves tecnologies al servei del client, les seccions noves, les especialitats o el producte de marca pròpia.