Segueix-nos a les xarxes socials:

EL FAR DE L'EMPORDÀ

Motor Tàrrega Trucks, millor concessionari 2020

La marca es posiciona com la millor entre 25 aspirants

Motor Tàrrega Trucks, millor concessionari 2020EMPORDÀ

Motor Tàrrega Trucks ha guanyat el premi com a millor concessionari 2020 entre vint-i-cinc aspirants de Renault Trucks. Un guardó que serveix per consolidar la marca en el mercat de vehicles industrials. Amb sis centres repartits pel territori, a Tàrrega, Lleida, la Seu d'Urgell, Manresa, Girona i Figueres, l'empresa suma més de cinquanta anys d'experiència en el sector i te un equip professional de mes de cent seixanta treballadors. Una aposta de confiança que, enguany, ha aconseguit ser el millor concessionari gràcies a una metodologia de treball centrada al client.

La inauguració d'un nou taller a Girona és una mostra del creixement de la firma, un dels criteris que s'ha tingut en compte per aconseguir el premi, a més de complir amb tots els objectius en els diferents departaments de recanvis, contractes de manteniments, vendes d'usats i vendes de nous, juntament amb vehicles finançats.

A més, per complementar l'oferta de la xarxa de concessionaris, i estar mes aprop del client, disposen d'una divisió de lloguer propi a curt termini, tant de furgonetes com de tractores, i d'un departament focalitzat a serveis connectats per tal de donar les millors solucions que existeixen al mercat.

Motor Tàrrega Trucks va ser una de les primeres empreses a instal·lar-se al polígon Logis Empordà del Far. L'empresa es va situar així en un enclavament estratègic situat a tocar l'accés de l'AP-7 i del cinturó de ronda de la carretera N-II, a més d'estar molt a prop del centre logístic de Vilamalla, l'estació de l'AVE Figueres-Vilafant i del punt fronterer amb França.

El mes d'agost passat, l'empresa va posar en marxa unes noves instal·lacions a la població de Bescanó, molt a prop de Girona. Aquest centre s'ubica a la zona industrial de Montfullà, a 500 metres de l'AP-7, i amb fàcil accés des de l'N-II o des de la mateixa AP-7 (sortida 7). L'objectiu de Motor Tàrrega Trucks sempre ha estat «millorar la proximitat amb els clients ampliant la seva cobertura geogràfica en l'àmbit de taller i serveis».

Motor Tàrrega Trucks

Motor Tàrrega Trucks

  • Adreça: carrer La Pireta, 16, Pol. Industrial Logis Empordà, El Far de l'Empordà
  • Telèfon: 973 312 404
  • Web: https://motortarrega.com/
Prem per veure més contingut per a tu