Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres

La Llar del Nadó de Figueres torna als seus orígens

La coneguda botiga del centre dedicada als més menuts es trasllada del tot al carrer Caamaño, on va començar

Fa més de 50 anys, al carrer Caamaño de Figueres hi havia una botiga dedicada als nadons que era una referència a la comarca: l'Hogar del Bebé. Convertida en Llar del Nadó, aquest negoci familiar ha anat creixent i evolucionant a càrrec de fins a quatre generacions diferents. Si l'any 2020 començaven anunciant que una part de la seva col·lecció, dedicada a les cerimònies, es traslladava als baixos de Can Monturiol (carrer Caamaño, 7) ara ho fan al complet. «Vam tenir l'oportunitat de reformar una altra planta i vam decidir tornar a casa», explica Isabel, una de les propietàries de la botiga.

El nou espai, «millor exposat i amb un millor servei», ha estat redistribuït per obtenir fins a tres plantes dedicades a La Llar del Nadó. L'accés pel carrer Caamaño, on hi ha la roba per a nadons; la planta baixa, dedicada a la puericultura i a les llistes de naixements, i una planta superior, exclusiva per a les cerimònies, com ara batejos, comunions i casaments, per vestir infants des de mesos fins a divuit anys. Cal destacar que la botiga s'assegura de no vendre dos vestits iguals per a la mateixa cerimònia.

Veure Galeria

Tenint en compte les mesures de seguretat recomanades per prevenir la Covid-19, és important destacar l'ampli espai que amb aquest trasllat ha guanyat la botiga per atendre còmodament els seus clients.

La constància i bona feina al llarg dels anys l'ha convertit en una de les poques empreses del sector que persisteixen en el temps i per això el que ofereixen atrau fins i tot clients de Barcelona.

Llar del Nadó

Adreça: carrer Caamaño, 7

Telèfon: 972 505 243

Web: www.llardelnado.com

Prem per veure més contingut per a tu