Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres

Extintors Dídac de Figueres ofereix una protecció integral contra els incendis

L'empresa ha traslladat la seva seu al carrer Borrassà

Extintors Dídac de Figueres ofereix una protecció integral contra els incendisCONXI MOLONS

Extintors Dídac SL-System Fire és una empresa especialitzada en la protecció integral contra incendis, que ofereix ara els seus serveis, tant a particulars com a empreses, en unes noves instal·lacions, molt més àmplies, ubicades al carrer Borrassà, 16, a Figueres i obertes de dilluns a divendres, matí i tarda. El trasllat s'ha fet «per oferir un millor servei» als seus clients.

Al capdavant d'Extintors Dídac, trobem a Dídac Ferrera, un professional amb dilatada experiència dins el sector i la persona que lidera aquesta empresa de caràcter familiar. Entre els serveis que ofereix, destaca l'assessorament tècnic contra incendis adequats a l'activitat de l'empresa. En aquest sentit, Extintors Dídac disposa d'un enginyer en plantilla que pot ser consultat. També s'ofereix un servei d'urgències 24 hores i els millors professionals a disposició, alhora que el client pot disposar d'un finançament adaptat a les seves possibilitats.

D'altra banda, a Extintors Dídac, els clients poden sol·licitar la instal·lació de materials per garantir la protecció activa dels immobles com extintors, mànegues, detectors òptics, tèrmics i ruixadors, entre altres. També, destaquen els elements per a la protecció passiva com les portes tallafocs, les compartimentacions, els sostres continus o les proteccions contra incendis d'estructures.

EXTINTORS DÍDAC

  • Adreça: Carrer Borrassà, 16. Figueres
  • Telèfon: 972 678 488
  • Web: www.systemfire.com
Prem per veure més contingut per a tu