Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Escala

El Servei Meteorològic de Catalunya signa un acord amb Ràdio L'Escala

L'emissora inicia un nou projecte de treball en xarxa, amb altres cadenes, produint conjuntament el programa «El Far»

El Servei Meteorològic de Catalunya signa un acord amb Ràdio L'EscalaGENERALITAT DE CATALUNYA

El director del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), Oriol Puig i els directors de les emissores Ràdio Arenys, Radio L'Escala, Canal Blau, La Cala RTV i Delta Ràdi, han signat aquest dilluns, 27 d'agost, un acord de col·laboració per a l'emissió de la predicció marítima i del litoral en el programa «El Far».

Les emissores Ràdio Arenys, Ràdio L'Escala, Canal Blau, La Cala RTV i Delta Ràdio inicien un nou projecte de treball en xarxa produint conjuntament el programa «El Far» gràcies al finançament i suport de La Xarxa Audiovisual Local. Aquest programa té com a fil conductor el mar, en ell es parlarà de tots aquells temes que, de forma directa o indirecta, estan vinculats al mar al llarg de tota la costa catalana.

La voluntat de les emissores és produir un programa que doni visibilitat al litoral no només com a destinació turística sinó com a valor del territori català.

L´SMC col·laborarà en el programa El Far realitzant diàriament una crònica meteorològica amb informació del temps actual i una previsió per tot el litoral català. Aquest nou servei s'emmarca dins la voluntat de l'SMC d'oferir un servei que proporcioni una informació útil, de qualitat i de proximitat al conjunt de la societat.

Prem per veure més contingut per a tu