Segueix-nos a les xarxes socials:

Suplement gratuït amb cada exemplar

L'EMPORDÀ us ofereix la guia turística 'Escapades de Setmana Santa 2017'

Un especial de referència que trobareu amb el Setmanari d'aquest dimarts, editat conjuntament pels mitjans del Grup EPI i del Grup La Dépêche du Midi

L'EMPORDÀ us ofereix la guia turística 'Escapades de Setmana Santa 2017'EMPORDA.INFO

Per setè any consecutiu, els mitjans catalans del Grup EPI (El Setmanari de l'Alt EMPORDÀ, Diari de Girona i Regió7) i L'Indépendant del Grup La Dépêche du Midi han editat conjuntament la guia turística i de lleure, 'Escapades de Setmana Santa', que es lliura gratuïtament amb cada exemplar d'aquestes publicacions.

El suplement, amb trenta-dues pàgines a tot color, presenta una llarga llsta de reportatges i propostes de llocs visitables des de la Catalunya Central fins a l'Aude francesa, passant per Girona i l'Empordà. Cada proposta va acompanyada amb apunts referencials d'horaris, tarifes o webs de consulta. També hi ha una agenda amb els principals actes religiosos, fesius i de lleure de Setmana Santa dels dos costats dels Pirineus.

El patrimoni històric, els espais naturals de referència, les activitats esportives d'aventura i les receptes gastronòmiques formen part del contingut de les Escapades de Setmana Santa 2017.

D'aquest especial se n'han editat 100.000 exemplars i s'ha imprès en dues versions, una en català i l'altre en francès. L'edició catalana la trobareu encartada amb les edicions de paper d'aquest dimarts, 28de març, del Setmanari de l'Alt EMPORdÀ, Diari de Girona i Regió7. Aquesta setmana també s'oferirà amb L'indepéndant.

Demaneu-lo en el vostre quiosc en el moment de comprar l'EMPORDÀ.

Prem per veure més contingut per a tu