Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres

Cambridge School porta 25 anys al servei de Figueres ensenyant anglès

La seva directora, Elisa Llinares, explica el projecte educatiu d'un centre de referència

Cambridge School porta 25 anys al servei de Figueres ensenyant anglèsCAMBRIDGE SCHOOL

Aquest setembre l'escola Cambridge School compleix 25 anys i jo ja en fa 29 que faig classes, haig de dir que durant aquests anys he vist una evolució important en el món de l'ensenyament de l'anglès a casa nostra, però no suficient.

M'agradaria insistir que encara l'anglès continua sent una assignatura pendent per a molta gent, el fet de no tenir un bon nivell d'anglès tanca moltes portes a l'hora de trobar bons llocs de treball, entrar a universitats desitjades o fer màsters i Erasmus.

L'assoliment d'un idioma no és fàcil i cal començar aviat i dedicar-hi més hores, ja que és un idioma que no utilitzem en el nostre entorn més immediat.

Vull dir-vos que, com a novetats, ja sabreu que els exàmens de la Universitat de Cambridge es varen fer per primera vegada aquest juny i juliol a la nostra escola, sent un èxit rotund, ja que l'entorn familiar en el qual l'alumne fa l'examen és molt important.

També sabreu que vàrem organitzar un viatge a Irlanda amb molts alumnes de l'escola i de fora d'ella, l'experiència va ser fabulosa per a tots plegats, per tant ja estem organitzant més viatges per a l'estiu vinent a Irlanda i, si és possible, als Estats Units, així com cursos per a alumnes a partir de 18 anys, per setmanes a Irlanda durant tot l'any.

A part de tot això, el més important és donar-vos les gràcies a tots pel vostre suport, sense vosaltres tot això no hauria estat possible.

*Elisa Llinares és la directora de Cambridge School.

Prem per veure més contingut per a tu