Segueix-nos a les xarxes socials:

Wok & Park, Roses

Bar, restaurant i zona d'esbarjo per passar un dia en família

El restaurant té una capacitat de 800 persones amb bufet lliure on entra menjar, beguda, cafè i postres

Fa ja dues setmanes que es va inaugurar a Roses, a la carretera de Besalú-Roses número 43, el gran restaurant xinès Wok and Park, a l'antic Cuc Parc. El restaurant té una capacitat de 800 comensals, els quals podran gaudir d'un bufet lliure amb tot inclòs, menjar, beguda, postres i cafè. El preu varia en funció de si és cap de setmana, que és de 17,95 euros, o si és un dia laborable, que el bufet costa 15,95 euros.

A més a més, el preu canvia depenent de l'alçada dels nens, aquells i que mesurin menys d'1,20 metres els costarà només 7,95 euros. El menjar, molt variat, ja està preparat quan entren els primers comensals, i es renova a mesura que es va acabant, però també fan peix i carn al moment. L'horari del restaurant és de 12 a 16 hores i de 19 a 23 hores, però el bar, amb una gran terrassa d'uns 400 metres quadrats, està obert durant tot el dia.

Així doncs, els més petits de la casa podran passar-s'ho d'allò més bé, ja que el Wok and Park també disposa d'un camp de minigolf i un parc d'atraccions infantils completament nou amb tota mena de divertiments.

Ideal per gaudir en família

El nou restaurant Wok and Park és ideal per passar una molt bona estona tota la família, primer en el bar i tot seguit en el restaurant, aprofitant que el local està obert durant tot el dia. Els nens tenen infinitat de maneres per distreure's, com ara els gronxadors, els tobogans, un circuit aquàtic, atraccions o molt d'espai per esbargir-se. I els pares, en el cas que no vulguin acompanyar els nens a jugar, poden gaudir moments de tranquil·litat i relaxar-se prenent una beguda fresca al bar.

Prem per veure més contingut per a tu