Segueix-nos a les xarxes socials:

Navata

Nova aula de formació de personal de l'administració local a Navata

L'FPAP forma part del Coworking de Salines Bassegoda i està ubicada al Centre Cívic

Nova aula de formació de personal de l'administració local a NavataFPAP

Des d’aquest 2016 s’ha instal·lat, dins del marc del Coworking de Salines Bassegoda ubicat al Centre Cívic de Navata, una nova activitat que és la de preparar opositors i opositores a l’Administració local i reciclar la formació del personal d’aquesta, amb el nom de Formació Professional per a l’Administració Pública (FPAP), dirigit per la Núria Caulas i l’Olga Serrats, llicenciades en dret i ciències Polítiques i tècniques de l’administració local.

Amb l’objectiu de descentralitzar el mercat existent en aquesta activitat únicament a Figueres, s’han proposat acollir als interessats en un àmbit rural amb el suport del Consorci Salines Bassegoda que promou l’emprenedoria de professionals novells.

La formació que ofereixen va destinada tant a professionals del sector que ja estan treballant, com a nous candidats a ocupar places a l’administració pública.

Final de curs

Aquest mes de juliol ha finalitzat el I curs intensiu de reciclatge per a auxiliars i administratius de les administracions locals amb un temari genèric que ha englobat la totalitat d’àrees locals, tant a escala teòrica com pràctica, ja que el personal de municipis petits són multidisciplinaris. El curs ha tingut una durada de tres mesos (abril, maig i juny) i s’ha ofert presencialment i via on line amb un total de 12 alumnes.

Prem per veure més contingut per a tu