Segueix-nos a les xarxes socials:

Roses

Mobles Vila de Roses celebra 50 anys de servei amb productes de primera qualitat

Jordi Vila i Elena Yter van fundar l'empresa, l'any 1965, per cobrir les necessitats d'un territori que despertava amb el turisme

Mobles Vila de Roses celebra 50 anys de servei amb productes de primera qualitatMV

Jordi Vila Carreras i Elena Yter Planas eren dos joves empordanesos, de poc més de vint anys, que encara festejaven quan el 1965 van decidir obrir la seva primera botiga a Roses. Ambdós procedien de famílies amb una llarga experiència en el món de la fusteria artesana i industrial. Jordi Vila era fill de Ventura Vila i Quera, un reconegut fuster amb empresa pròpia a Castelló d'Empúries.

L'obertura d'aquell primer negoci aviat es va consolidar amb l'edificació de la que seria la seu principal de Mobles Vila, a l'avinguda de Montserrat de Roses. Amb el pas dels anys, l'empresa va anar creixent.

El 1981, Jordi i Elena van obrir una nova exposició a l'entrada de Santa Margarida. “La primera venda que vam fer a Roses van ser uns matalassos SEMA, molt populars aleshores. Quan vam obrir, ho vam fer afrontant un risc important, perquè a Roses hi havia altres botiges de mobles, però ens vam especialitzar a tenir coses que les altres no tenien i en donar, des del primer moment, un servei complet al client”, expliquen.

Mobles Vila és avui un referent del sector a la comarca. Està especialitzada en tot tipus de mobiliari de qualitat a preus competitius, especialment el destinat al sector juvenil i als complements de descans. Dormitoris, sofàs, chaise longues, menjadors i matalassos de primeres marques, com Pikolin i Flex, són el seu punt fort. Mobles Vila cobreix totes les necessitats per a moblar una llar, amb transport, muntatge i atenció pel que fa a la postvenda. El seu radi d'acció abasta bona part de Catalunya i el sud de França, fins a Tolosa de Llenguadoc, Carcassona o Montpeller, on tenen bons clients.

En el transcurs d'aquests cinquanta anys, Mobles Vila ha cobert les necessitats de moltes de les noves parelles que s'anaven formant a Roses i en els municipis de la rodalia. També ha estat l'establiment de referència per a la gent de segona residència, especialment els francesos. “Sempre hem seguit la mateixa pauta de tenir tot tipus de productes de qualitat per a servir adequadament una cartera de clients molt variada, que tant és del país com estran­gers”, afegeixen Elena i Jordi.

La constància i l'atenció personalitzada als clients

Elena Yter i Jordi Vila van ser, el 1965, allò que avui en diem emprenedors. Van saber aprofitar el corrent favorable del boom turístic i l'obertura econòmica que suposava per al país. Parlant amb ells, hom descobreix que la seva principal preocupació ha estat sempre l'honradesa, l'atenció personalitzada al client i seguir la demanda del mercat amb una oferta moderna i competitiva.

Prem per veure més contingut per a tu