Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres

Els forns de convecció, una aposta segura per al sector de l'hostaleria

Aiterm informa els seus clients de les possibilitats de millorar les prestacions de les cuines amb sistemes moderns i més eficients

Els forns de convecció, una aposta segura per al sector de l'hostaleriaEMPORDA.INFO

Si ens hem de plantejar canviar la cuina del nostre negoci, paga la pena que ens plantegem quin tipus d'instal·lacions tenim i com podríem millorar les seves prestacions abaratint les despeses energètiques i de temps. Des d'Aiterm us proposem que tingueu en compte els forns de convecció per a aconseguir aquestes millores.

Quina és la diferència entre un forn tradicional i un de convecció? La uniformitat en el repartiment de calor dintre d'aquest, ja que aquest, a l'ésser impulsat uniformement per tot el forn per mitjà dels ventiladors interns, dóna una temperatura constant i uns acabats òptims.

Això permet estalviar fins a un 20% en el temps de cocció, i al mateix temps treballar a una temperatura menor que en un forn convencional.

Un pas més

Un pas més sofisticat són els forns mixtos de vapor + aire calent. Aquests forns podrien ­subs­tituir el 50% dels aparells de cocció convencionals, ja que es poden utilitzar com a planxa o graella i per coure, rostir, estofar, brasejar, coure al vapor, bullir, escalfar (pochar) i en tantes altres aplicacions.

Un altre punt a favor dels forns de convecció és que es poden col·locar diversos aliments a cadascuna de les safates, amb temperatures i necessitats de cocció diferents sense que es produeixi la mescla de sabors.

I si a tot això li sumem un control electrònic amb receptes i maneres de funcionament preprogramades, s'obre un ventall d'aplicacions que convertirà el forn en el cor de la cuina professional.

Prem per veure més contingut per a tu