Segueix-nos a les xarxes socials:

Eina per als associats

El Col·legi de Periodistes estrena una nova web corporativa

Pretén ser una eina més propera als usuaris incorporant novetats com la pestanya 'Formació' o l'accés als continguts de la revista 'Capçalera'

El Col·legi de Periodistes de Catalunya estrena per aquest Sant Jordi una nova web corporativa, que manté el domini www.periodistes.org. Aquesta eina redissenyada neix amb la voluntat de ser un instrument útil per accedir a tots els serveis que s'ofereixen des del Col·legi. Concretament, a partir d'avui es podrà veure l'oferta formativa clicant sobre la pestanya 'Formació' al menú i seguir les instruccions per a la identificació primer i fer la inscripció després. El Col·legi de Periodistes pretén que aquest canvi no sigui exclusivament estètic, sinó que es converteixi en una eina més propera als usuaris.

Des de la nova plataforma es podrà continuar consultant els serveis reservats exclusivament per als col·legiats i col·legiades, com ara la borsa de treball, el recull de premsa, els serveis d'assessorament o el cursos del centre de formació.

A més, s'han afegit altres novetats per als usuaris com la possibilitat de consultar el catàleg en línia del centre de documentació, accedir als continguts de la revista 'Capçalera' o interactuar amb major facilitat amb les diferents xarxes socials.

Prem per veure més contingut per a tu