Segueix-nos a les xarxes socials:

Resultats eleccions generals 2016

Consulta al detall l'escrutini resultant de la cita amb les urnes d'aquest 26-J

Resultats eleccions generals 2016EMPORDA.INFO

Espanya ha celebrat aquest diumenge 26 de juny les segones eleccions generals en menys de sis mesos. Unes eleccions que no han resolt molt la situació, pel que fa a l'escrutat el passat mes de desembre. Per tant, la possibilitat de formar govern torna a presentar-se complicada.

Si no et vols perdre cap detall dels resultats d'aquestes eleccions generals, t'oferim tota la informació, actualitzada a l'instant, a l'espai dedicat a la cobertura de totes les dades dels comicis.

Amb el recompte de vots tancats arriba el moment de les reaccions i les calculadores, a la recerca de la majoria necessària per formar govern. Des del nostre espai dedicat a la cobertura dels resultats de les eleccions generals, podràs accedir a les dades per municipis, províncies i per comunitats autònomes. A través dels diferents desplegables, podràs consultar els resultats i comparar-los amb els de les eleccions generals de 2015.

A més, t'oferim també la possibilitat de filtrar i seleccionar els resultats de les eleccions, amb totes les dades actualitzades. Aquest espai et permet conèixer els resultats definitius d'aquest 26-J.

Prem per veure més contingut per a tu