Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Institut Monturiol homenatja la professora jubilada Gabriela Gómez posant el seu nom a la biblioteca

Amb aquest acte s'ha reconegut la tasca de la docent durant més de trenta anys com a professora de llengua i literatura castellanes a l'institut

També havia sigut la responsable de la biblioteca durant més de vint anys

Inauguració de la remodelació de la biblioteca de l'Institut Narcís MonturiolEmporda.info

5

El passat dimarts 12 de setembre va tenir lloc l'acte d'inauguració de la remodelació de la biblioteca de l'institut Narcís Monturiol de Figueres. Aquesta reforma ha estat possible gràcies a la iniciativa de l'Associació de Famílies del centre i s'ha aprofitat l'avinentesa per fer un emotiu homenatge a la professora jubilada Gabriela Gómez. La "Gabi", que és com se la coneix a l'institut, ha estat la professora de llengua i literatura castellanes del Monturiol durant més de trenta anys i durant tot aquest temps ha aconseguit transmetre el seu amor pels llibres a diverses generacions de figuerencs i figuerenques. En fa més de vint que va agafar les regnes de la biblioteca de l'institut i és per aquest motiu que, quan finalment ha deixat la docència, el Monturiol li ha volgut fer l'homenatge més merescut: a partir d'ara, la biblioteca del centre portarà el seu nom.

Dimarts, doncs, es va inaugurar la placa que duu el seu nom i el director i els seus companys de departament li van dedicar unes boniques paraules d'homenatge. Finalment, es va fer un piscolabis amb la companyia de professors i professores del centre, en actiu o jubilats, que han viscut de ben a prop aquest amor pels llibres de la "Gabi".

Gabriela Gómez sota la nova placa de la biblioteca de l'Institut Narcís Monturiol

Prem per veure més contingut per a tu