Segueix-nos a les xarxes socials:

Sant Pere Pescador

Sant Pere Pescador oferirà a Educació uns terrenys per ampliar l’escola

L’Ajuntament ha inclòs als pressupostos d’aquest any la compra d’uns 8.000 metres quadrats, on també hi anirà el nou dispensari mèdic

Sant Pere Pescador oferirà a Educació uns terrenys per ampliar l’escolaAndrea Bolcato

L’Ajuntament de Sant Pere Pescador disposa, per aquest any 2022, d’un pressupost que puja a uns 3,4 milions d’euros, i que l’alcalde, Agustí Badosa, qualifica de «continuistes respecte al 2021». Badosa explica que pretenen fer bonificacions als sectors afectats durant els anys 2020 i 2021. L’objectiu principal del consistori és l’adquisició dels terrenys que encara són urbanitzables, a tocar del pavelló municipal d’esports i l’escola, perquè s’hi pugui fer la pròxima ampliació del col·legi Llagut.

«Posarem a disposició del Departament d’Educació de la Generalitat aquest terreny, d’uns 8.000 metres quadrats, que es destinaria a diferents usos», indica l’alcalde. A banda de donar lloc a l’ampliació de l’escola, allà es construiria el nou dispensari mèdic. «Amb la Covid, l’actual dispensari se’ns està fent petit, però, com a pas intermedi, posarem mòduls prefabricats a l’edifici actual per esponjar el dispensari», sosté Badosa.

Nous punts de llum

El pressupost santperenc també permetrà la substitució d’un miler de punts de llum per leds, a més d’executar i deixar disponible la deixalleria municipal amb una subvenció de l’Agència Catalana de Residus. «Ho farem en coordinació amb el Consell Comarcal, perquè aquests serveis estaran cada cop més mancomunats a escala supramunicipal», diu Badosa, que afegeix que volen continuar embellint les entrades del poble, com la de Torroella de Fluvià. A través del programa Next Generation, el consistori santperenc ha obtingut ajut pels carrils bici escolars i l’economia verda.

D’altra banda, després de tancar el 2021, a Sant Pere, s’ha valorat que cal ajustar diversos aspectes per ser capaços d’afrontar el 2022 amb millors condicions, i d’entre aquestes, i en especial, l’atenció al ciutadà. «Cal que el ciutadà apreciï una millora en l’atenció i resolució dels seus temes i pel que fa al treball intern, ser més eficients», diu el consistori.

Prem per veure més contingut per a tu