Segueix-nos a les xarxes socials:

Castelló d'Empúries

Castelló d'Empúries engega la votació dels Pressupostos Participatius 2022

Fins al 7 de novembre s'encara la fase final, que permetrà escollir on destinar 200.000€ de la partida d’inversions del pressupost municipal

Castelló d'Empúries engega la votació dels Pressupostos Participatius 2022Ajuntament de Castelló d'Empúries

Un any més, l'Ajuntament de Castelló d'Empúries encara durant la tardor la fase final dels Pressupostos Participatius 2022. Des d'aquest dilluns 18 d'octubre, i fins al 7 de novembre, totes les persones majors de 16 anys empadronades al municipi podran participar de la votació final.

L’Ajuntament sotmet a votació i decisió popular un total de 18 actuacions sorgides de les propostes realitzades per la població i del Fòrum Ciutadà de Priorització, i que han estat validades pels serveis tècnics de l’Ajuntament. Cada ciutadà podrà escollir un màxim de tres propostes entre els 18 projectes finalistes.

La votació es realitzarà de forma online a www.tutriescastello.cat i també a través dels punts de votació telemàtica distribuïts pel municipi:

  • Omac Castelló (laborables de 8 a 14h)
  • Espai Jove “El Centro” (laborables de 9 a 13h / 16h a 19h. Dijous només matins)
  • Biblioteca municipal (dimarts, dimecres i dijous de 9.30 a 13.30 h. / dilluns a divendres de 16 a 20 h)
  • Espai Alberes (laborables de 9 a 14h)
  • Omac Empuriabrava (laborables de 8 a 14h)
  • Parades al mercat: 19 d'octubre (Castelló) i 23 d'octubre (Empuriabrava)

En la primera fase del projecte, els veïns i veïnes van fer arribar 492 propostes al consistori. Després d’un primer filtrat, validació i quantificació econòmica per part dels serveis tècnics de l’Ajuntament, les propostes que complien amb tots els requisits establerts a les bases del procés van ser sotmeses a la valoració de la ciutadania en el marc d’un Fòrum de Priorització, que en va escollir un total de 18 per passar a la votació final.

Prem per veure més contingut per a tu