Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres

Miquel Gotanegra, elegit nou president de l'Associació d'Hostaleria de l'Alt Empordà

Substitueix en el càrrec el recentment desaparegut Lluís Fernández amb una junta transversal

Miquel Gotanegra, elegit nou president de l'Associació d'Hostaleria de l'Alt Empordà6COMUNICACIO

L'empresari Miquel Gotanegra ha estat elegit, per unanimitat, nou president de l'Associació d'Hostaleria de l'Alt Empordà (AHAE) durant l'Assemblea que s'ha dut a terme aquesta dilluns a l'Hotel Restaurat Bon Retorn de Figueres. Gotanegra, que encapçalava l'única candidatura presentada, agafa el relleu de Lluís Fernández que va morir el passat mes de juliol i que havia encapçalat la presidència de l'entitat des del 1985. Gotanegra ha ocupat la vicepresidència durant els darrers 25 anys.

Durant l'Assemblea s'ha elegit un nova junta, transveral i representativa de tots els sectors de la comarca i de tot el territori.

A l'acte ha assistit el president de la Federació d'Hostaleria de les comarques de Girona, Antoni Escudero; el nou president de l'Associació Empordà Turisme, Esteve Guerra; i el director de l'Institut l'Olivar Gran de Figueres, Rafa González que ha assumit l'Escola d'Hostaleria de l'Alt Empordà.

La nova junta

El vicepresident i tresorer serà Salvador Jordà (Hotel Empòrium de Castelló d'Empúries), i Marta Gardell (Hotel Restaurant Bon Retorn de Figueres) serà la Secretària. Els vocals seran Joan Solà (Hotel Restaurant La Quadra de Maçanet de Cabrenys) , Carmel Isern (Restaurant Kroaks de Roses i 1869 de l'Escala), Maria Àngels Fernández (Hotel la Goleta i Restaurant Els Pescadors de Llançà), Max Huguet (Hotel Mas Falgarona d'Avinyonet de Puigventós), Guillem Casamitjana (Retaurant Santa Llúcia de Roses), Fermín Lee (Restaurant Shang-Hai de Figueres), Ramon Duran (Hotel Restaurant Duran de Figueres), Roser Bronsoms (Restaurant Can Jeroni de Figueres), i Frederic Carbó (Restaurant Lizarran, Dynaimc i Txot's de Figueres).

Durant el seu parlament, Miquel Gotanegra ha tingut unes paraules de record per al seu antecesor, Lluís Fernández, i ha agraït a totes les persones que han format part de les juntes anteriors el gran esforç dedicat. "S'obre una nova etapa, engrescadora i partim d'una bona posició", ha assegurant el nou president dee l'AHAE.

Gotanegra ha explicat que agafa el relleu al capdavant de l'entitat amb un projecte propi. Entre els objectius del nou president hi ha el de fer de lobby i el d'oferir la màxima col.laboració amb l'administració per potenciar l'Empordà com a destinació turística referent. En aquest sentit, s'ha anunciat un ambiciós projecte de treball per crear una entitat de promoció única a l'Alt empordà en col.laboració amb l'Associació Empordà Turisme (un ens mixt format pel consell comarcal, els municipis i empreses de la comarca).

També es potenciarà la marca Cuina del Vent, el col.lectiu gastronòmic de l'Associació per tal que continui sent referent; i s'impulsaran programes de formació específica per al sector de la mà de l'Escola d'Hostaleria de l'Alt Empordà. L'objectiu del projecte de la nova junta i de les aliances que es volen impulsar és crear una gran distribuidora de serveis per als associats en consonància amb les normatives existents.

De cares a l'any 2.020 es treballa en un projecte ambiciós que vol reconèixer el paper destacat de la dona en el sector a l'Alt Empordà i que vol ser un homenatge a totes les dones que han dedicat la seva vida al sector. En aquest sentit es preparen un seguit d'accions que es duran a terme durant l'any que ve i que s'anunciaran en les properes setmanes.

Miquel Gotanegra també és president de l'Associació de Càmpings de Girona, de la Federació Catalana de Càmpings, i de l'Estació Nàutica Roses-Cap de Creus i Shopping Roses.També és vicepresident de la patronal FOEG.

Prem per veure més contingut per a tu