Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres

Els Premis emprenedors Alt Empordà 2019 ja estan en mans dels seus guanyadors

L'objectiu dels premis és la promoció de la iniciativa emprenedora, la difusió de la innovació i el reconeixement al valor afegit de les persones que ho fan possible

El Castell de Sant Ferran ha acollit aquest matí el lliurament dels Premis Emprenedors Alt Empordà 2019. Els premis arriben a la seva onzena edicióestrenant la categoria del Premi a la Innovació Turística, que se l'ha endut Xavier Abad pel software informàtic que pretén millorar la gestió turística de l'accessibilitat i la inclusió social a traves del Tourism for all. Aquest nou premi vol distingir l'empresari o empresària que hagi estat capaç d'innovar en producte, servei o processos en el sector turisme. En total, s'han presentat dinou projectes; cinc per a la Millor idea de negoci, deu pel Premi Emprenedor, un per a propostes d'Innovació i tres per a la recent estrenada categoria d'Innovació Turística.

Veure Galeria

Els guanyadors són:

-Premi Millor Idea de Negoci:

  • Batxillerat i cicles formatius: LA CUA DEL BAR (Alba Torrent, Joana Coll, Judit Dominguez, Hajar Khamar i Judit Romera) per l’eina informàtica per gestionar cues per reduir les esperes dels usuaris.
  • ESO: EZQUISTOP (Eliana Carolina, Fatima Zahra) per l’aplicació per ajudar a pesones que tenen esquizofrenia i que tenens dificultats en comunicar el seu estat emocional.

- Premi Emprenedor:

  • Primer premi: DERMAVISION (Enric Campmol i Narcís Ricart). Pel dispositiu consistent en una cabina equipada amb un sistema avançat de visió capaç de capturar imatges clíniques i dermatoscòpiques de forma automàtica per tal de detectar de manera més ràpida els melanomes (càncer de pell).
  • Segon premi: ÀURIA (Elvira Montserrat), pel Centre psicopedagògic especialitzat a l'etapa de 0 a 3 anys i que engloba tres projectes: espai familiar, espai nadó i assessorament i orientació psicopedagògica especialitzada de 0 a 3 anys.

- Premi Linia de negociInnovadora: BATLLE ARQUITECTURA (David Batlle), per la realització del projecte d'obra en 3D i oferint la possibilitat de projectar-lo amb ulleres de realitat virtual a través d'una app descarregada gratuïtament al mòbil.

- Premi Linia Innovadora Sector Turístic: BIM CONSULTORS (Xavier Abad) pel software informàtic

(Programari d'Accessibilitat turística) creat específicament per millorar la gestió turística de l'accessibilitat i la inclusió social a traves del Tourism for all.

-Premi Jove Empresari:MIGUEL VILCHEZ, per VIMAT Ignifugats SL

L'onzena edició dels Premis Emprenedors de l'Alt Empordà 2019 han sigut impulsats per l'Ajuntament de Figueres, l'Ajuntament de Roses, L'Associació d'Empresaris i Emprenedors de Girona, el Consell Comarcal de l'Alt Empordà, el Setmanari de l'Alt Empordà i l'Associació Fòrum Imagina. Els premis també compten amb el suport de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Girona, Catalunya Emprèn, la UE Fons Social

Europeu i el Servei Educatiu de l'Alt Empordà.

Prem per veure més contingut per a tu