Segueix-nos a les xarxes socials:

«L'instint emprenedor t'empeny a crear amb un propòsit vital»

La CEO i cofundadora de Chupa Chip va demostrar al públic que podem ser allò que ens proposem

«L'instint emprenedor t'empeny a crear amb un propòsit vital»GERARD BLANCHÉ

Diana Ballart forma part de l'equip guanyador de l'Imagine Express 2018 amb la idea de Chupa Chip, com a CEO i cofundadora. Aquest projecte ha canviat la vida a Diana Ballart, que ha estat convidada a eWoman Empordà per explicar la seva experiència. És la més jove de les quatre ponents que participen en l'esdeveniment i, de seguida, contagia el seu entusiame i la seva energia al públic.

Després d'haver fet xerrades sobre el seu projecte en diferents racons del món, va assegurar com n'era d'important per a ella dirigir-se per primer cop a un auditori de casa seva, acompanyada per la seva família. Va titular la seva conferènciaInstint emprenedor, i va introduir el seu parlament citant textualment el significat de la paraula «instint», segons la definició que dona el diccionari de l'Institut d'Estudis Catalans: «Impuls interior natural que no depèn de la raó ni de la voluntat».

I, a partir d'aquí, va fer la seva pròpia definició d'«instint emprenedor»: «És l'impuls natural interior que empeny a crear un projecte propi relacionat amb el propòsit vital d'aquell que ho porta a terme».

This browser does not support the video element.

Diana Ballart parla d'instint emprenedor a la ponència d'eWoman Empordà

Diana Ballart va explicar que veu l'emprenedor com un astronauta i va raonar aquest argument dient: «Quan et poses el vestit d'astronauta, no camines ni respires igual. Amb aquest vestit, és impossible que siguis el mateix de sempre, però, allò que és clar és que fas una cosa amb la qual et sents realment realitzat. El fet de posar-se un vestit d'astronauta, de conèixer les especificacions d'un coet i la tecnologia aeronàutica i el fet d'estar preparat per anar a allò desconegut, no és fàcil. Passa el mateix quan ets emprenedor».

La ponent va convèncer el públic que l'astronauta i l'emprenedor tenen en comú la passió per allò que fan. «M'agradaria que vosaltres trobéssiu el vostre per què i el tiréssiu endavant. I que, de cop i volta, us poguéssiu convertir en emprenedors i en astronautes», va concloure Diana Ballart, dirigint-se a l'auditori.

El seu projecte, Chupa Chip, és un caramel intel·ligent que, per mitjà de la saliva, permet detectar malalties. És un medical device que realitza un test mèdic de forma no invasiva. Els resultats del test es digitalitzen en una app.

Prem per veure més contingut per a tu