Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres

Ceres Roura subministrarà les espelmes de 'Juego de Tronos'

Miquel Roura, gerent de l'empresa fundada el 1912, ha donat a conèixer la notícia aquest dijous

Ceres Roura subministrarà les espelmes de 'Juego de Tronos'JDT

L'empresa figuerenca Ceres Roura serà l'encarregada de subministrar les espelmes de la sèria televisiva 'Juego de Tronos' de la pròxima temporada. La notícia l'ha donada a conèixer el gerent, Miquel Roura, a través del seu perfilk personal de Facebook, tot assegurant que està "content d'haver tancat l'acord i poder subministrar les espelmes per la propera temporada de 'Juego de Tronos'".

L´empresa, fundada l´any 1912, presideix actualment l'Associació Europea de Fabricants de Espelmes (Association Europe Candle Makers - AECM), entitat de la qual en forma part des de fa més de 25 anys.

Amb una producció de més de 3.000 tones l´any, Roura dissenya i produeix espelmes perfumades, antimosquits, decoratives, i litúrgiques, i comercialitza alhora tot una gamma de productes d´ambientació de la llar i complements.

Del total de la producció, el gran gruix (70%) es dirigeix a la gran distribució i l´hostaleria i un 30% al segment del jardí, les floristeries i botiga especialitzada del regal, la decoració i la litúrgia. També elabora espelmes per a altres marques de renom nacionals i internacionals per a les quals desenvolupa productes corporatius personalitzats. En aquests moments exporta bona part de la seva producció sobretot a Europa (França, Anglaterra, Alemanya, Itàlia, Portugal, Grècia, Suïssa, Holanda), i també a diferents països de l´Àfrica (Marroc, Angola, Guinea Equatorial i Ghana) Israel i Líban.

Prem per veure més contingut per a tu