Segueix-nos a les xarxes socials:

Expansió

Suma obre la segona franquícia a la ciutat de Tarragona

La marca del Grup Miquel segueix la seva expansió per l'Estat

Grup Miquel continua amb el seu pla d'expansió de la franquícia Suma amb l'obertura, demà 31 de juliol, del segon supermercat Suma a la ciutat de Tarragona, que s'uneix als 25 ja existents a la província.

Els establiments de l'ensenya Suma es caracteritzen per la seva proximitat i el tracte directe amb el públic, el seu caràcter urbà i el seu extens llistat de referències, amb més de 2.500 productes de primera qualitat. La oferta de Suma compta a més amb el reforç de tota la qualitat dels productes de les seves marques pròpies: Gourmet, Mical, Micaderm, Sabor Español i Templa.

El nou Suma està ubicat al carrer Unió 45 de la capital tarraconense. L'establiment, compta amb 150m2 de sala de vendes i donarà treball a 6 persones i disposa de seccions de Forn de Pa, Fruiteria, Carnisseria i Xarcuteria en lliure servei, i secció de congelats. Cal destacar l'ampli horari en el que els clients podran realitzar les seves compres, ja que Suma Unió romandrà obert al públic de Dilluns a Diumenge de 8:00h a 24:00h.

Creada a l'any 2000, la marca Suma es una de les més prestigioses en distribució alimentaria a Catalunya, i actualment està en expansió a la resta de l'Estat.

Grup Miquel a Tarragona

Amb aquest nou establiment, Grup Miquel augmenta a 26 els supermercats d'aquesta ensenya en la província de Tarragona. A més dels establiments Suma, Miquel també compta amb 4 GMcash - Gros Mercat, i una plataforma logística a Tortosa.

Amb un 100% de capital nacional, és la primera empresa del sector majorista de la distribució alimentaria en España. Amb un volum de negoci de 1.000 milions d'euros, centra la seva activitat majorista a través de la seva línia de 63 cash&carry "GMcash - Gros Mercat"; a la venda a la restauració organitzada amb la divisió "Miquel Food Service"; la línia d' Importació i Exportació; la venda al major a detallistes, cadenes independents i distribuïdores; Grup Miquel compta també amb una cadena de més de 500 supermercats franquiciats.

Prem per veure més contingut per a tu