Segueix-nos a les xarxes socials:

El festival de cinema Pèplum de l’Escala programa una conferència i dues pel·lícules

La segona edició, del 25 al 27 d’agost, té nou escenari, l’Àgora de la ciutat grega del Museu d’Arqueologia

El festival de cinema Pèplum de l’Escala programa una conferència i dues pel·lículesAJUNTAMENT DE L'ESCALA

La segona edició del Festival de Cinema Pèplum de l’Escala està dedicat a la mitologia grega i inclou una conferència i dues pel·lícules. El festival se celebra del 25 al 27 d’agost i estrena nou escenari, a l’Àgora de la ciutat grega del Museu d’Arqueologia de Catalunya-Empúries, amb accés directe i gratuït a les activitats ,des de la porta que comunica l’àgora amb el passeig d’Empúries. Arrenca el 25 d’agost, a les set de la tarda, als jardins d’Empúries, amb la conferència Deesses, déus i mites a l’antiguitat clàssica, a càrrec d’Anna Burrassó. Els dies de projecció es combinarà una presentació amb diferents experts, amb el passi posterior del film. El dia 26 d’agost, a les 9 del vespre, es projectarà Furia de Titanes. Prèviament, faran la presentació l’historiador Marc Lamuà i el presentador del programa De Cine, de Canal10 Empordà, Jordi Horno.

El dia 27 d’agost, a les 9 del vespre, la pel·lícula que es projectarà és Hércules, amb una presentació a càrrec de Pau Guinart, llicenciat en Filosofia i Història i màster en Tragèdia Grega i en Cinematografia, i Carles Román, autori i editor de còmics i cofundador de Produccions de cimena Nicinc.

El Festival de Cinema Pèplum de l’Escala l’organitza l’associació cultural Untikesken Amics d’Empúries, amb el suport de l’Ajuntament de l’Escala i del MAC-Empúries.

Prem per veure més contingut per a tu