Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Escala

El Concurs Internacional de Fotografia de la Mediterrània MedFoto tria les 43 imatges finalistes de la seva segona edició

El període de votació popular resta obert de l’1 al 15 de juliol a través d'Instagram

El Concurs Internacional de Fotografia de la Mediterrània MedFoto tria les 43 imatges finalistes de la seva segona edicióXavier Mas

El MedFoto, el primer concurs del món que tracta exclusivament sobre el mar Mediterrani i la seva relació amb les persones, ha publicat les 43 imatges finalistes de la seva segona edició. Enguany, el jurat, integrat per sis experts en el món de la fotografia i el medi marí, ha hagut d’escollir entre prop d’un miler d’imatges presentades.

El concurs coorganitzat per la Fundació Alive i el Club Nàutic l’Escala inicia el període de votació que donarà a conèixer la persona guanyadora del premi Votació Popular a través del compte d'Instagram. El guardó, que consisteix en una excursió amb veler per la Costa Brava que podrà compartir amb els seus amics o familiars, l'obtindrà la imatge que obtingui més “M’agrada”. El període de votació popular resta obert de l’1 al 15 de juliol, dia en què es donarà a conèixer la foto vencedora.

Per descobrir la millor fotografia de l’edició 2022, així com les guanyadores de les set categories del MedFoto i els guardons especials, caldrà esperar fins al divendres 5 d’agost, quan se celebrarà la cerimònia d’entrega de trofeus. L’acte tindrà lloc al Club Nàutic l’Escala i inaugurarà l’exposició de les imatges finalistes de la present edició, que podrà visitar-se fins al diumenge 4 de setembre a la Sala de Juntes de l’entitat esportiva escalenca.

Enguany, el concurs repartirà més de 3.000 euros de guardons en metàl·lic entre les propostes guanyadores, a més de premis especials. La millor imatge presa dins els límits fotogràfics de la Costa Brava guanyarà un cap de setmana en un bungalow al Càmping la Ballena Alegre per a quatre persones. La guanyadora de la divisió L’Escala, experiència molt especial a l’Escala per a dues persones i que inclou una nit d’hotel amb esmorzar, un dinar o sopar i una visita al Museu de l’Anxova i de la Sal o bé a l’Alfolí de la Sal – Museu de l’Escala.

Sota la temàticaEl mar i les persones, el MedFoto 2022 ha recollit grans imatges de paisatge, vida salvatge, activitats nàutiques esportives i professionals, subaquàtiques i de conservació preses tant amb càmera digital com amb telèfon mòbil.

Prem per veure més contingut per a tu