Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres

El Museu de l’Empordà programa el cicle de cursos “Històries de l’art”

La formació és gratuïta i es fa al renovat Auditori del Museu de l'Empordà

El Museu de l’Empordà programa el cicle de cursos “Històries de l’art”Museu de l'Empordà

ElMuseu de l’Empordàamplia l’oferta de difusió de l’art organitzant el cicle «Històries de l’art», amb la voluntat d’aprofundir en diversos aspectes del món artístic a partir d’un acostament transversal i obert a tothom. Per complementar el contingut de cada curs, «Històries de l’art» s’adapta també en format podcast, que es podrà escoltar a les aplicacions Ivoox i Spotify.

Cada curs, que constarà de quatre sessions, tractarà temàtiques diferents i es realitzarà els dimarts a les 19 h a l’Auditori del Museu. Art feminista, performance, art digital, art queer, contracultura, art urbà o art fantàstic són alguns dels temes programats per a aquest any.

Coincidint amb el Dia Internacional de les Dones, el dimarts 8 de març començarà el curs Una història de l’art feminista, a càrrec de Maria Lluïsa Faxedas Brujats, doctora en Història de l’art i professora de la Universitat de Girona. Tractarà sobre la història de l’art feminista explicada des dels seus inicis als anys seixanta i setanta del segle xx fins a l’actualitat, parant esment en la diversitat de materials i tècniques emprats i en les manifestacions artístiques d’arreu del món.

Aquesta primera temporada, fins al juny, també s’oferirà Una història de la performance, a càrrec de la doctora en Història de l’art i investigadora de l’art d’acció Marta Pol Rigau (mes d’abril); Una història de l’art urbà, a càrrec de la doctora en filosofia i investigadora de l’art urbà Gabriela Berti (mes de maig) i Una història de l’art fantàstic, a càrrec del doctor en Història de l’art Pere Parramon (mes de juny).

La formació és gratuïta i es fa al renovat Auditori del Museu de l'Empordà.

Prem per veure més contingut per a tu