Segueix-nos a les xarxes socials:

José Joly, nou president de l'Associació de Mitjans d'Informació

El president i editor del Grup Joly relleva Fernando de Yarza, que ocupava el càrrec de forma interina des de l'estiu passat

José Joly, nou president de l'Associació de Mitjans d'InformacióAMI

L'Associació de Mitjans d'Informació (AMI) ha escollit en la seva Assemblea anual José Joly Martínez de Salazar com a nou president, segons ha informat l'associació en un comunicat.

José Joly relleva al càrrec Fernando de Yarza, president interí des de l'estiu passat i actual president de WAN-IFRA, Associació Mundial de Diaris i Editors de Notícies.

President i editor del Grup Joly des del 1998, arriba a la presidència de l'AMI amb una llarga trajectòria professional en un dels grups editorials de referència a Espanya, amb nou diaris locals a Andalusia.

En el discurs d'obertura de l'esdeveniment Claves 2022 que se celebra fins dijous que ve, Joly ha agraït la confiança dipositada i s'ha posat a disposició dels associats per fer front als desafiaments que tenen per davant les empreses periodístiques.

Durant la seva intervenció, ha esmentat alguns dels "reptes" a què han de fer front els mitjans, "el format més noble amb què es defensa la llibertat d'expressió i fonamental per crear una opinió pública més honesta".

Prem per veure més contingut per a tu