L'Associació de Mitjans d'Informació (AMI) ha escollit en la seva Assemblea anual José Joly Martínez de Salazar com a nou president, segons ha informat l'associació en un comunicat.

José Joly relleva al càrrec Fernando de Yarza, president interí des de l'estiu passat i actual president de WAN-IFRA, Associació Mundial de Diaris i Editors de Notícies.

President i editor del Grup Joly des del 1998, arriba a la presidència de l'AMI amb una llarga trajectòria professional en un dels grups editorials de referència a Espanya, amb nou diaris locals a Andalusia.

En el discurs d'obertura de l'esdeveniment Claves 2022 que se celebra fins dijous que ve, Joly ha agraït la confiança dipositada i s'ha posat a disposició dels associats per fer front als desafiaments que tenen per davant les empreses periodístiques.

Durant la seva intervenció, ha esmentat alguns dels "reptes" a què han de fer front els mitjans, "el format més noble amb què es defensa la llibertat d'expressió i fonamental per crear una opinió pública més honesta".