Segueix-nos a les xarxes socials:

Peralada

Rufus Wainwright actua per segona vegada al Festival de Peralada

El concert del compositor ha estat en solitari per oferir un repàs de la seva carrera artística

Rufus Wainwright actua per segona vegada al Festival de PeraladaMIQUEL GONZÁLEZ

Rufus Wainwright és considerat per a molts un músic total; intèrpret, cantant, poeta, compositor d’òpera... Un geni que gaudeix amb el que fa. Surt a escenari i sap que té el públic a la butxaca. La nit d'ahir, 24 de juliol, prometia un Rufus Wainwright intimista i introspectiu després que hagués d’aparcar la seva gira de presentació d’Unfollow The Rules a causa de la pandèmia. Amb les entrades exhaurides, la nit ha començat amb The Art Teacher de Waiting For A Wan i l’emotiva i romàntica Complainte De la Buttle de Jean Renoir.

També amb piano va seguir Early Morning Madness composada a partir d’una ressaca, peça que va precedir Jericho ja amb la guitarra. Altres temes comOnly the People that Love, Montauk, My Little You dedicada a la seva filla Viva i un cant a la vida domestica familiar de l’artista, també hi van ser presents, en un concert on tampoc van faltar èxits com Gay Messiah, Go Or Go Ahead, Peaceful Afternoon, Going To A town, Candles, o Cigarettes and Choc Milk.

Wainwright, que va anar alternant el piano i la guitarra, va estar molt comunicatiu i va anar explicant al públic experiències d’aquests quatre dies d’estada a l’Alt Empordà. El concert va acabar amb Hallelujahcom a bonus track.

Prem per veure més contingut per a tu