Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Escala

Beni Ballesta s’inspira en el paisatge de l’Empordà per crear «A la vora del camí»

La seva nova exposició està instal·lada al Castell Carolingi de Sant Martí d’Empúries fins a l’1 d’agost

Beni Ballesta s’inspira en el paisatge de l’Empordà per crear «A la vora del camí»Arxiu personal

L’artista escalenca Beni Ballesta exposa, per segon any consecutiu, al Castell Carolingi de Sant Martí d’Empúries, a l’Escala. A la vora del camí es compon de natura i d’un paisatge poètic i proper, inspirat en l’Empordà. «M’interessa captar l’atmosfera més que el detall, com els canvis de llum poden transformar completament un paisatge. I, també, he volgut captar la vida i l’energia de la natura, tant si és la força d’un mar de llevant com la fragilitat d’un bri d’herba o la calma d’un matí de primavera», afirma.

Impregnar-se de sensacions

Els quadres que presenta en l’exposició estan realitzats, principalment, en acrílic i aquarel·la. «No acostumo a pintar a l’aire lliure, sinó que passejo i m’impregno de les sensacions que m’aporta el paisatge i, un cop al taller, deixo que surti la sensació viscuda», explica Beni Ballesta, perquè, tal com hi afegeix, per a ella és important «contemplar, respirar, intentar integrar-se amb l’entorn i veure com tot està relacionat amb tot. Sentir-se en harmonia amb la natura».

«També m’agrada pensar que amb la meva pintura aporto un missatge ecologista, ja que si es mostra la bellesa del paisatge que ens envolta, inspira a voler-lo cuidar i conservar», reflexiona la pintora escalenca.

Prem per veure més contingut per a tu