18 de setembre de 2020
18.09.2020
L'Empordà
Figueres

El Triangle Dalinià es manté obert fins a l'1 de novembre

La Fundació Dalí ha decidit allargar davant l'evolució de la demanda cultural i de la mobilitat

18.09.2020 | 11:10
El Triangle Dalinià es manté obert fins a l'1 de novembre

Després d'analitzar l'evolució de la demanda cultural i de la mobilitat, la Fundació Gala-Salvador Dalí ha decidit prorrogar l'obertura dels seus museus fins a l'1 de novembre. Així, a partir de l'1 d'octubre, el Teatre-Museu Dalí de Figueres restarà obert de dimecres a diumenge, de 10:30 hores a 15 hores, el Castell Gala Dalí de Púbol, de dimecres a diumenge, de 10:30 h a 15 hores i la casa Salvador Dalí de Portlligat, de dimarts a diumenge, de 10:30 h a 18 hores.

La Fundació ha fet públic en un comunicat que des que les autoritats sanitàries van permetre la reobertura dels museus, l'ens ha gestionat amb la màxima cura i flexibilitat el funcionament dels seus museus, d'acord amb les conseqüències de la pandèmia en els fluxos de visitants i amb els interessos generals que ha de tenir en compte la Institució.

La Fundació Dalí segueix de prop l'evolució dels paràmetres que intervenen en la gestió dels seus museus, per tal de fer compatible la seva voluntat de mantenir-los oberts i la necessitat d'una gestió i conservació rigorosos que permetin assumir totes les implicacions que té l'impacte de la pandèmia de la covid-19.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook