Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres

Figueres presenta les propostes de l'Apropa Cultura al teixit cultural

Els equipaments culturals ofereixen entrades a preu reduït per persones en risc d'exclusió social o amb discapacitat

Figueres presenta les propostes de l'Apropa Cultura al teixit culturalEMPORDA.INFO

L'Ajuntament de Figueres ha presentat aquest dilluns la programació de l'Apropa Cultura per tal de que tota la ciutadania tingui accés a la programació cultural de la ciutat. S'ha presentat la programació inclosa en el projecte del Teatre el Jardí, l'Auditori dels Caputxins, la Sala la Cate i el Museu del Joguet. Hi podem trobar espectacles familiars, de dansa de música, de teatre i de música.

Apropa Cultura és un programa socio cultural que uneix les persones i la cultura. El projecte va néixer el 2006 amb la idea que la cultura ha de ser per a tota la societat i que aporta molts beneficis a les persones. És per això que s'ha de poder garantir i facilitar l'accés a la cultura a tota la ciutadania.

El programa s'adreça a entitats i centres socials que treballen amb persones en risc d'exclusió social o amb discapacitat dels següents àmbits: persones amb discapacitat intel·lectual, per sones amb problemàtica social derivada de malaltia mental, persones amb discapacitat física en situació d'exclusió social, gent gran, persones immigrants i infants i adolescents i dones entre altres. També s'adreça a altres entitats socials i de l'àmbit de la salut com persones amb discapacitat sensorial, centres especials de treball, associacions de malalties cròniques.

L'Ajuntament de Figueres hi col·labora oferint els espectacles propis de la programació estable a uns preus socials per aquests col·lectius, amb la tarifa Apropa (3 euros) o la tarifa reduïda (50% de descompte sobre el preu de les entrades sempre inferior a 10 euros), segons el tipus de col·lectiu que ho sol·licita.

Una de les novetats d'enguany és una campanya que s'anomena "Totes incloses", focalitzada a dones en situació de vulnerabilitat o en risc d'exclusió social.

Prem per veure més contingut per a tu