Segueix-nos a les xarxes socials:

Cabanes

Cabanes viu la festa de Sant Vicenç amb música, animació infantil i tastets de vins

La festa es va obrir amb la projecció d'un curt de Jack Gou i segueix tot el cap de setmana

Cabanes viu la festa de Sant Vicenç amb música, animació infantil i tastets de vinsFACEBOOK JACK GOU

La projecció del documental de Jack Gou Demà tindrem sort. Demà tindrem sortLa recreació de l'exili d'una família de Girona al final de la Guerra Civil, aquest dijous passat, a la sala plena del Sindicat, Cabanes segueix amb la festa major dedicada a sant Vicenç. Els actes, que s'allarguen fins al diumenge, «segueixen la línia dels darrers anys», destaca l'alcalde, Àlex Hernández.

Aquest dissabte s'obre amb una proposta per al públic familiar, a càrrec de Patxeco, que es fa a les cinc de la tarda, al local social, per engrescar la mainada. Una altra de les propostes que arriben per la festa és un Tast de vins a càrrec de Brevatges, que tindrà lloc a les nou del vespre, al Sindicat. Els interessats tenen temps per inscriure's a l'ajuntament fins al dia 22. El preu del tast és de deu euros i s'hi podran tastar vins de fins a sis denominacions d'origen catalanes. L'alcalde Àlex Hernández destaca la bona participació en aquesta activitat que s'ha fet durant els darrers anys, per la festa.

Sardanes i ball de fi de festa

Sardanes i ball de fi de festaLa jornada de diumenge es reserva als actes més tradicionals que arrencaran a tres quarts d'una del migdia amb sardanes a la plaça de l'Ajuntament. Més tard, a dos quarts de dues, hi haurà l'ofici solemne amb acompanyament de cobla i a les sis de la tarda, al local social, amb una de les propostes que més públic congrega. Es tracta del ball de fi de festa que anirà a càrrec de la Principal de la Bisbal.

Prem per veure més contingut per a tu