La projecció del documental de Jack Gou Demà tindrem sort. Demà tindrem sortLa recreació de l'exili d'una família de Girona al final de la Guerra Civil, aquest dijous passat, a la sala plena del Sindicat, Cabanes segueix amb la festa major dedicada a sant Vicenç. Els actes, que s'allarguen fins al diumenge, «segueixen la línia dels darrers anys», destaca l'alcalde, Àlex Hernández.

Aquest dissabte s'obre amb una proposta per al públic familiar, a càrrec de Patxeco, que es fa a les cinc de la tarda, al local social, per engrescar la mainada. Una altra de les propostes que arriben per la festa és un Tast de vins a càrrec de Brevatges, que tindrà lloc a les nou del vespre, al Sindicat. Els interessats tenen temps per inscriure's a l'ajuntament fins al dia 22. El preu del tast és de deu euros i s'hi podran tastar vins de fins a sis denominacions d'origen catalanes. L'alcalde Àlex Hernández destaca la bona participació en aquesta activitat que s'ha fet durant els darrers anys, per la festa.

Sardanes i ball de fi de festa

Sardanes i ball de fi de festaLa jornada de diumenge es reserva als actes més tradicionals que arrencaran a tres quarts d'una del migdia amb sardanes a la plaça de l'Ajuntament. Més tard, a dos quarts de dues, hi haurà l'ofici solemne amb acompanyament de cobla i a les sis de la tarda, al local social, amb una de les propostes que més públic congrega. Es tracta del ball de fi de festa que anirà a càrrec de la Principal de la Bisbal.