Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres

El cicle d'acció musical 66butaques de La Cate s'inicia amb Guillamino

La Cate de Figueres acull un concert en petit format el tercer divendres de cada mes

El cicle d'acció musical 66butaques de La Cate s'inicia amb GuillaminoMARC VILA

El cicle d'acció musical 66butaques arrenca el divendres 18 d'octubre a les 10 de la nit amb l'actuació del cantant barceloní Guillamino, que arriba a Figueres per presentar el seu últim treball, Fra Júpiter (Bankrobber, 2018). Amb aquest concert, La Cate engega la primera edició d'un cicle de concerts propers i en petit format que tenen com a objectiu crear una atmosfera única que connecti els artistes amb el públic assistent.

66 butaques és el número de seients que hi ha la Sala Toni Montal de l'entitat i el número de persones que podran assistir a cada actuació. Amb aquest aforament tan limitat, el cicle 66butaques busca allunyar-se de les grans massificacions característiques dels festivals i les sales de concerts, oferint la possibilitat de viure una experiència musical única en una sala petita i acollidora que convertirà als assistents en un públic privilegiat: per la seva proximitat a l'artista, per l'acústica excel·lent de l'espai i per la possibilitat d'interactuar amb els músics al

finalitzar l'espectacle.

El cicle, que començarà aquest divendres amb les cançons místiques i entregades de Guillamino, tindrà lloc el tercer divendres de cada mes fins al mes de maig del 2020 i comptarà amb les actuacions d'alguns dels cantants i compositors més rellevants i representatius del panorama musical català actual, com són Ferran Palau, Maria Rodés, Nico Roig o Joana Serrat, entre d'altres.

Les entrades es poden comprar des de la pàgina del cicle www.66butaques.cat o des del web de La Cate i tenen un preu anticipat de 8 € (10 € a taquilla).

Prem per veure més contingut per a tu