Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres

Narcís Serra presenta la seva tercera novel·la «Bonnie Norwick» a Figueres

L'acte es fa aquest dimarts a la biblioteca de Figueres conduït pel també escriptor i advocat, Carles McCragh

Narcís Serra presenta la seva tercera novel·la «Bonnie Norwick» a FigueresEDITORIAL GREGAL

Narcís Serra Llovera va néixer a Figueres el 1969. Llicenciat en Dret, exerceix com a advocat a Girona i encara té temps per la literatura. Serra té tres novel·les escrita, la darrera, Bonnie Norwick, que es presenta aquest dimarts a dos quarts de vuit del vespre a la biblioteca de Figueres. L'acte, organitzat per la llibreria La Ploma, el condueix el també advocat i escriptor Carles McCragh.

Serra es va estrenar en literatura publicant A les mans de Venus,A les mans de Venus fa nou anys. Posteriorment també apareixeriaInfusió de cicuta. Aquesta nova proposta, Bonnie Norwick, publicada per l'editorial Gregal, és «una història d'amor i de miralls, una història sobre el desig de viure una vida diferent» alhora que un crit a favor de la igualitat de gènere.

El pes de les mentides

El pes de les mentides

L'argument arranca amb una trama candent: l'Elisenda marxa de casa deixant-li una nota al seu marit, un missatge al seu editor i trucant a l'institut on treballa. Fa trenta anys que carrega amb una mentida «que s'ha fet massa grossa». Havia escrit una novel·la però no gosava publicar-la per no ser més que el seu marit. Un amic li ofereix una solució: convertir-se en traductora d'obres de literatura anglesa, entre les quals hi ha les d'una autora anomenada Bonnie Norwick. Tres dècades més tard, la mentida no es pot contenir.

Prem per veure més contingut per a tu