Segueix-nos a les xarxes socials:

Camallera

Joan Armengol guanya la segona Mostra d'Art Poètic de Camallera

Es va endur el premi de poesia per «Ventades», mentre que la categoria d'imatge va quedar deserta

Joan Armengol guanya la segona Mostra d'Art Poètic de CamalleraAJUNTAMENT DE SAUS-CAMALLERA

Joan Armengol amb l'obra «Ventades» s'ha endut el premi de poesia de la segona Mostra d'Art Poètic de Camallera. El premi d'imatge ha quedat desert. Una vintena d'obres, entre poesia i imatge, inspirades en l'Empordà van optar al guardó. L'acte, dut a terme al Cinema Sonora fa uns dies, reafirma l'Ajuntament de Saus-Camallera i Llampaies, segons el seu alcalde, Esteve Gironès, «com a defensor de la llengua, la cultura i les tradicions catalanes sent un dels municipis més actius i dinàmics de la comarca».

La Mostra d'Art Poètic s'inicià amb l'actuació de la colla de ball de bastons de la Bufa Bastonera i, tot seguit, es va procedir als parlaments i l'entrega de premis. El poeta guardonat, Joan Armengol, és fill de Manresa. És un autor que escriu poesia des del 2013. Habitualment, acostuma a publicar les seves obres a través de les xarxes, encara que té dos reculls publicats: «Pa amb mel» i « Escuma». Format en arts gràfiques, Armengol ha desenvolupat la seva activitat professional en diferents mitjans periodístics manresans. Actualment viu a Solsona.

Durant la Mostra d'Art Poètic, alguns dels artistes participants també van recitar els poemes que havien presentat. L'Ajuntament ha volgut agrair «totes les persones i entitats que han col·laborat en l'organització de la Mostra, tot esperant poder-la repetir l'any vinent».

Prem per veure més contingut per a tu