Segueix-nos a les xarxes socials:

La galeria Lola Ventós homenatja Joan Paradís, ànima lliure de la pintura empordanesa, en el dia de l'Art, el 14 d'abril

La galeria Lola Ventós ha organitzat, al voltant del cicle «Una setmana, una obra, un artista», un programa d'activitats paral·lele s i participarà, durant l'exposició, en el dia de l'Art, organitzat per Bòlit el dia 14 d'abril, a les 12 del migdia amb un homenatge «on amics i coneguts recordarem l'artista Joan Paradís», explica Lola Ventós. Paradís va morir el 22 de gener d'aquest any. L'artista va fer palesa la seva voluntat de participar a través d'una obra en aquest cicle d'exposicins. Ara se'l recordarà amb un vermut i una taula rodona, a la galeria, moderada per la historiadora de l'art Mariona Seguranyes i amb altres personalitats, la majoria relacionades amb el món de les arts, que parlaran de les experiències compartides amb l'artista. Del 8 al 14 d'abril, s'exhibirà un autoretrat dels anys seixanta del pintor a la galeria figuerenca.

Per a tancar el cicle d'exposicions, del 6 a l'11 de maig es farà una exposició conjunta, i també tindrà lloc un sopar de cuina en viu i envoltat d'art a la galeria, el 9 de maig, que oferirà La Natural. Les places per a l'esdeveniment són limitades i es requereix inscripció a través del correu electrònic g alerialolaventos@gmail.com.

El darrer acte -un tast de vins gratuït, a càrrec de Rafael Camps- tindrà lloc l'11 de maig.

Prem per veure més contingut per a tu