Segueix-nos a les xarxes socials:

'Acompanyant lactàncies' s'exposarà al centre cívic Creu de la Mà de Figueres

El grup Dona Dóna i l'artista Mònica Quintana promouen la mostra de fotografia

'Acompanyant lactàncies' s'exposarà al centre cívic Creu de la Mà de FigueresMÒNICA QUINTANA

El Centre cívic Creu de la Mà de Figueres acollirà 'Acompanyant lactàncies', una exposició col·laborativa entre el grup de suport a l'alletament maternDona Dóna i la fotògrafa Mònica Quintana. L'exposició de fotografies explica de forma gràfica la important tasca, informativa i de suport a les mares, que realitza aquest grup.

La mostra que s'inaugurarà el proper 21 de febrer i romandrà oberta fins al 2 d'abril, «inclourà fotografies de les activitats realitzades dins del grup Dona Dóna», explica l'artista.

El treball de l'artista figuerenca Mònica Quintana l'ha portat al llarg dels darrers anys a conèixer moltes famílies i fotografiar moltes dones i els seus nadons al seu estudi. També ha pogut constatar que la lactància materna continua sent un tabú i està carregada de prejudicis, encara, «sobretot aquelles mares que donen el pit a nens i nenes que ja són grans». A a la realidat, li queda un camí per recórrer «abans que una mare pugui dir que és totalment lliure de decidir el que vol», assenyala Quintana, que, per reivindicar que la lactància materna a la vida quotidiana ha de ser una cosa ­natural, també té en marxa un projecte fotogràfic personal titulat Lactancia in the city

Prem per veure més contingut per a tu