Segueix-nos a les xarxes socials:

Roses

Carmen 113 presenta el seu èxit «Discutir desnudos» al Teatre de Roses

La banda gironina ha deixat el rock més dur dels seus inicis per un estil pop més ballable

Carmen 113 presenta el seu èxit «Discutir desnudos» al Teatre de RosesEMPORDA.INFO

El grup gironí Carmen 113 actua aquest dissabte a les 10 del vespre al Teatre Municipal de Roses dins del cicle Viumúsika. La banda, que va formar-se l'any 1998, i que en els seus inicis es decantava per un rock més dur, presenta el seu quart disc «Discutir Desnudos» (U98 Music- 2018), d'un estil pop més ballable. Durant el concert, també repassarà alguns temes de l'anterior treball «Mecanismos de Defensa».

El sextet, format per Jaume Nadal (veu), Alfredo Moreno (guitar­ra), Albert Casellas (teclats), Roger Tor (baix), Jordi Martin (guitar­ra) i Rafa Gallardo (bateria), es defineix com «una banda d'indie/pop amb tocs d'electrònica». A les seves lletres, a les quals donen molta importància, hi traspua sinceritat i vivències personals. La formació va començar a emergir cap a una estabilitat en el mercat i de públic a partir d'haver telonejat Vetusta Morla i Izal en passades edicions del festival Temporada Alta de Girona.

El treball que presenten a Roses, enregistrat als estudis Music Lan d'Avinyonet i al mateix estudi de la banda, ha tingut una rebuda extraordinària a la plataforma Spotify, arribant a les 700.000 reproduccions. De fet, va entrar a diferents llistes oficials i va aconseguir estar més de dues setmanes a Los Más Virales México. Cal dir que més del 50% dels seus streamings provenen d'Hispanoamèrica, sobretot de Mèxic.

Prem per veure més contingut per a tu