Segueix-nos a les xarxes socials:

Llançà

L'escriptora Àngels Bassas obre els actes de la festa major de Llançà

El Festival Ktatonic, proclamació del pubillatge, teatre amb Joan Pera i lliurament de les llances, actes destacats des de divendres i fins el dia 22

L'escriptora Àngels Bassas obre els actes de la festa major de Llançà

L'escriptora Àngels Bassas serà aquest divendres l'encarregada d'obrir els actes de la festa major de Sant Vicenç de Llançà, que tindrà lloc fins aquest dimarts dia 22 de gener, amb el lliurament de les Llances 2019. La segona edició del Festival Ktatonic, la proclamació del pubillatge 2019, així com l'obra de teatre de Joan Pera 'Joan Pera, Capri', "són alguns dels actes més destacats de la programació d'enguany", ha explicat la regidora Sònia Sarola.

El pregó de festa major a càrrec d'Àngels Bassas obrirà la programació divendres a les set de la tarda, a la casa de cultura. Després l'escriptora presentarà el seu darrer llibre 'La vida té aquestes coses'. La jornada comptarà amb un altre esdeveniment destacat. Es tracta de la celebració de la segona edició del Festival alternatiu Ktatonic amb els grups The Casualties, Angelus Apatrida, Teething, La Inquisición, Bellako i Potencia Tóxica. La cita musical serà a partir de les vuit del vespre, a l'envelat i amb entrada gratuïta.

L'endemà dissabte es reprén la programació amb espectacle infantil, sardanes, jocs i com a proposta destacada el concert de festa major amb l'orquestra La Principal de la Bisbal i la proclamació dels representants del pubillatge 2019 a la mitja part del concert. Per tancar la jornada hi haurà correfoc, que l'any passat va tenir molt bona acceptació i música de fi de festa.

La festa també tindrà una dosi teatral de la mà de Joan Pera que presenta diumenge un altre del plats forts de la festa. Es tracta de l'obra 'Joan Pera, Capri' que es podrà veure a les sis de la tarda, a la casa de cultura. Les activitats continuen dilluns amb música i inflables per als més petits, al llarg de tot el dia Gimnàs de l'INS, concert de festa major amb l'orquestra Saturno, i tot seguit ball de fi de festa i cinema infantil amb 'Los increíbles 2'.

Un dels actes més tradicionals és explica Sarola, la Festa de les llances que tanca dimarts dia 22 la programació amb el lliurament dels guardons, a la casa de cultura. Enguany la Llança d'Or 2019 serà pel Club Esportiu Llançà que celebra el centenari i la Llança de coure 2019 recau en Nayala Silva Rodriguez per haver assolit el campionat de Catalunya a la seva categoria en l'esport de taekwondo. La llança de plata ha quedat deserta.

Prem per veure més contingut per a tu