Segueix-nos a les xarxes socials:

Castelló d'Empúries

Gran ovació a l'estrena del musical de la «Balada del sabater d'Ordis» a Castelló

L'espectacle, que el dia 16 es fa a Figueres, es va cloure cantant l'«Himne nou a l'Empordà» de Fages

Gran ovació a l'estrena del musical de la «Balada del sabater d'Ordis» a CastellóGERARD BLANCHÉ

La versió lliure i musical de la «Balada del sabater d'Ordis» de Fages de Climent, adaptada per Carles Coll, va aconseguir una gran acollida de públic aquest passat diumenge, en la seva estrena a la Sala Municipal de Castelló d'Empúries. El muntatge, que es va cloure recordant als presos polítics i cantant l'«Himne nou a l'Empordà» de Fages, va entusiasmar als presents als que, per cert, se'ls va regalar una canyeta de bambú per dirigir l'Himne, emulant al sabater, i un programa de mà amb diferents escrits oficials.

El musical tenia l'encert de moure moltíssims artistes, entre els quals va destacar un excel·lent narrador, l'actor Joan Massotkleiner. Ara, el muntatge es podrà veure de nou el 16 de desembre al Teatre El Jardí de Figueres, a les 6 de la tarda. Les entrades es poden comprar el dijous, de 7 a 9 de la tarda, a les taquilles.

D'altra banda, i al voltant d'aquesta obra, està previst que el dia 14 es presenti, justament, la reedició del llibre. Serà a la Casa Fages de Castelló, a les 8 del vespre, a càrrec del catedràtic Joan Ferrerós i l'exalcaldessa d'Ordis, Maria Crehuet.

Prem per veure més contingut per a tu