La tercera edició dels tallers de pintura de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries impartits per l’artista Anna Maria Constanseu s’ha tancat amb una exposició on s’han pogut veure les obres d’una cinquantena d’alumnes.

La Capella del Convent de Santa Clara ha estat l’escenari que ha acollit unes 150 obres de diferents formats i temàtiques, explica Constanseu. La mostra es va poder visitar els dies 30 de juny i 1 de juliol. “S’ha pogut veure una gran quantitat d’obres i de molta qualitat” assegura l’artista castellonina.

Anna Maria Constanseu destaca l’èxit dels tallers de pintura, pels quals l’Ajuntament de Castelló ha fet una aposta especial: “Imparteixo classes a Castelló i Empuriabrava, són grups d’unes deu persones de diferents edats i nivells”.

Classes personalitzades

A les classes, assisteixen des de persones que s’inicien en el món de la pintura fins a aquells alumnes que aquest any cursaran primer de Belles Arts: “Adapto les meves classes a les necessitats de cada alumne” i als seus coneixements. Els tallers s’han tancat al juny i es reprendran a l’octubre.