Segueix-nos a les xarxes socials:

Peralada

Serrat i Wainwright centren la música del Festival de Peralada

El priemr fa un concert aquest divendres per presentar el seu «Mediterraneo da Capo». Dissabte, el segon debuta al Festival amb un concert que coincideix amb els seus 20 anys de música

Serrat i Wainwright centren la música del Festival de PeraladaEMPORDA.INFO

Joan Manuel Serrat, que és l'artista que més vegades ha actuat a Peralada, amb un total de 18 concerts, comença la seva gira a Catalunya amb el concert d'aquest divendres a l'Auditori Parc del Castell. Serà un viatge musical que té com a eix vertebrador el seu disc ‘Mediterráneo' (1971). El noi del Poble Sec repassarà les 10 cançons d'aquell disc que conté veritables joies com ‘Lucía', ‘Aquellas pequeñas cosas' ‘Pueblo blanco' o el mític ‘Mediterráneo'. El públic repassarà belles cançons amb el Serrat de avui en dia, possiblement més savi i convençut que anys enrere i amb una trajectòria professional de gairebé 50 anys. Desprès de donar la volta al món durant aquestes cinc dècades, Serrat torna als inicis i sobretot al seu mar mediterrani.

El vocalista, compositor i lletrista, Rufus Wainwright, arriba, per primera vegada, a Festival de Peralada amb un gran bagatge de cançons i composicions que l'han consolidat arreu com a un gran artista. Des que fa 20 anys va publicar el disc ‘Wainwright', la seva carrera professional ha parlat sempre d'èxits. Aquest dissabte, a l'Auditori Parc del Castell, oferirà els grans èxits del seu dilatat repertori que li ha permés conquistar fans de totes les edats i de diferents predileccions musicals. La seva obra va des del barroc més carregat i ornamentat al pop més fàcil i comercial. Dels seus grans èxits destaquen temes com California, Dinner At Eight, els autobiogràfics Go Or Go Ahead, Gay Messiah i Cigarettes And Chocolate Milk, la declaració d'amor a la seva filla. La presència de Rufus Wainwright a Peralada no es limita únicament al concert, ja que el mateix dia, a la Biblioteca del Castell de Peralada (13h), obrirà el cicle ‘Diàlegs' d'aquest any i ho farà acompanyat de Roger Gual, director i guionista de cinema. I es que aquesta trobada amb el públic que assisteixi a l'acte girarà a l'entorn del cinema i l'òpera.

Prem per veure més contingut per a tu