Segueix-nos a les xarxes socials:

Garrigàs

Els promotors del Mirador Photo Garrigàs valoren l'èxit de la 6a edició

Han destacat la participació de fins a vuit grups a la guimcana fotogràfica duta a terme pel poble

Els promotors del Mirador Photo Garrigàs valoren l'èxit de la 6a edicióFESTIVAL MIRADOR PHOTO GARRIGÀS

L'organització del Festival Mirador Photo Garrigàs ha valorat molt positivament el funcionament de tots els actes, la qualitat de les ponències i la participació dels cellers i productors de proximitat així com l'alta participació que ha tingut a l'Instagram el concurs de fotografia amb el títol "vinyes i vi". La proposta, duta a terme els darrers dos caps de setmana, ha inclós una sèrie de ponències a càrrec dels fotògrafs i fotoperiodistes Marc Collell, Xavier Salvador, Eduard Marquès i Robin Towsend i activitats per a tots els públics. Els seus responsables també destaquen la participació de fins a vuit grups a la gimcana fotogràfica pel poble i el bon temps va acompanyar la degustació de tastets de vins i productes de la terra amb la participació de diversos cellers de la zona.

El Festival Mirador Photo, promocionat per l´Ajuntament de Garrigàs i l´Inspai (Diputació de Girona), neix d´una iniciativa popular i és un punt de trobada on professionals, artistes i aficionats a la fotografia puguin compartir el seu treball, els seus projectes, les seves idees, les seves aficions i les seves il·lusions.

La pretensió de l´Ajuntament és que sigui un festival on es pugui gaudir, viure i sentir la fotografia d´una manera popular i senzilla, en un entorn rural, sense cap més esperit de lucre ni benefici que enriquir-se compartint els treballs i projectes de tots aquells que estimen la fotografia i que la volen fer més accessible socialment, per això, des de fa dues edicions, ha cedit l´organització a un grup de voluntaris aficionats a la fotografia del municipi.

Enguany en Lluís Carballo, en Gabriele Ferrini i en Lluís Laporta han liderat, gestionat i preparat tota la programació, conjuntament amb altres voluntaris col·laboradors.

Prem per veure més contingut per a tu