Segueix-nos a les xarxes socials:

Peralada

Peralada acull la presentació del llibre 'La Muga', de Joan Carreres

L'autos Joan Carreras va néixer i viu a Viladamat

Peralada acull la presentació del llibre 'La Muga', de Joan CarreresEMPORDA.INFO

El Centre Cultural Sant Domènec de Peralada ha acollit la presentació del llibre 'La Muga' de Joan Carreres aquest divendres. Amb aquest llibre, l´autor presenta una visió completa global i exhaustiva del recorregut del riu Muga des de diferents vessants (geogràfica, paisatgística, natural, mediambiental, històrica, patrimonial...) que, alhora, serveix com a fil conductor per fer un repàs de tots els pobles pels quals transcorre el riu empordanès per excel·lència, que neix a la Catalunya Nord. Amb textos rigorosos i ben documentats i més de 300 fotografies donen una visió completa i intensiva dels diferents indrets per on circula 'La Muga'.

A la presentació hi intervingueren, Pere Torrent i Martín, Alcalde de Peralada, Carles B. Gorbs, periodista i editor, Jordi Sargatal, zoòleg, Joan Anton Abellan, president del Centre d´Estudis Comarcals de Banyoles i Joan Carreres, escriptor, fotògraf i autor i coordinador del llibre.

Joan Carreres va néixer el 27 de juny de 1976 a Viladamat (Alt Empordà), on resideix, és un gran amant i coneixedor de la geografia, dels pobles, de la gent, de les tradicions i del paisatge de les nostres contrades. D´aquest fet ha brollat i nascut la seva vocació i dedicació com a fotògraf i escriptor.

És autor dels llibres La Vall de Campmajor. Un secret per descobrir (Gorbs Edicions, 2011), Fluvià (Gorbs Edicions, 2015), Masos i molins de Sant Aniol de Finestres. Vida, records i transformació (Editorial Oliveras, 2017) i 'La Muga' (Gorbs Edicions, 2017), llibres als quals ha aportat tant els textos com les fotografies.

També ha col·laborat en el llibre Els pobles oblidats (Edicions Sidillà, 2014) i ha realitzat diversos escrits etnològics, excursionistes i geogràfics per a diverses publicacions, entre les quals Les Garrotxes, Les Alberes, Ecoxarxa, Butlletí del Consorci de l´Alta Garrotxa i Revista de Girona.

Prem per veure més contingut per a tu