Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres

El professor Joan Manel del Pozo parla sobre el futur de l'educació a Figueres

Doctor en Filosofia, Del Pozo obre el 34è cicle Aula Oberta d'Atenea que planteja si l'educació pot canviar el món

El professor Joan Manel del Pozo parla sobre el futur de l'educació a FigueresEMPORDA.INFO

La junta de l´agrupació cultural Atenea, del Casino Menestral, ha volgut dedicar la trenta-quatrena edició del seu cicle «Aula Oberta» al tema de l´educació. Partint, doncs, d´una frase del mític Nobel de la Pau, Nelson Mandela, que deia que l´educació podia canviar el món, l´afirmació s´ha plantejat com una pregunta. Cinc seran els especialistes en educació que cercaran, partint de la seva experiència, respostes a partir d´aquest divendres quan el doctor en Filosofia i professor de la Universitat de Girona, Joan Manel del Pozo, oferirà la lliçó inaugural. Serà als antics jutjats de Figueres a les 8 del vespre.

Anna Maria Velaz, presidenta d´Atenea, explica que "teníem ganes de parlar d´aquest tema en un sentit ampli després d´haver analitzat abans l´estat social i polític que viu Catalunya i el tema de la immigració". Per això han cercat cinc ponents representatius, tres dels quals ja són vells coneguts del públic del cicle com són Del Pozo; el doctor en Filosofia i Teologia Francesc Torralba (27 de gener) que parlarà sobre la passió d´educar i el doctor en Pedagogia Xavier Besalú (3 de febrer) que plantejarà els exemples de Corea i Finlàndia.

Els dos darrers ponents parlaran per primer cop en el cicle. Es tracta del director del Postgrau sobre educació emocional i benestar de la Universitat de Barcelona, Rafael Bisquerra (10 de febrer) i la doctora en Pedagogia Angélica Sátiro, que apuntarà els nous reptes que afronta l´educació en aquest segle XXI i les estratègies per concretar-los.

Prem per veure més contingut per a tu