Segueix-nos a les xarxes socials:

Els Rolling Stones deixen entreveure que dijous llançaran el seu nou àlbum

Han publicat a Twitter un enigmàtic missatge que ha alimentat les especulacions

Els Rolling Stones deixen entreveure que dijous llançaran el seu nou àlbumTwitter

La llegendària banda de rock britànica Rolling Stones ha deixat entreveure que demà dijous 6 d'octubre llançarà el seu nou àlbum i primer disc en més d'una dècada.

Els Stones han publicat en el seu compte de Twitter un concís i enigmàtic vídeo de tot just cinc segons de durada, amb el títol "Demà a les 2 PM GMT / 06:00 PST / 09:00 et", que ha alimentat les especulacions i rumors que demà podria publicar-se el primer senzill o fins i tot el treball complet.

Aquest nou disc, de versions de blues, serà el número 25 en la història del quartet londinenc i el seu títol temptatiu seria "Blue and Lonesome".

A més d'incloure diversos temes inèdits de Mick Jagger i companyia, el LP, en el qual ha participat també el guitarrista i compositor Eric Clapton, comptarà amb versions de clàssics del blues, d'artistes com Howlin 'Wolf i Little Walter.

L'últim treball d'estudi dels mítics Stones va ser "A Bigger Bang", l'any 2005, un àlbum amb temes inèdits i una aroma típicament rocker.

Divendres que ve, la veterana banda britànica s'inaugurarà a Indi (Califòrnia) la primera edició del festival Desert Trip, on compartiran cartell amb llegendes de la música com Bob Dylan, The Who i Paul McCartney, entre d'altres.

Prem per veure més contingut per a tu